Обръщение на УС на СОСЗР към запасното войнство

  • 2022-09-05
  • Автор: Управителен съвет

  О  Б  Р  Ъ  Щ  Е  Н  И  Е

  от  членовете на Управителния съвет на Съюза на офицерите

  и  сержантите от запаса и резерва

   

            Уважаеми колежки и колеги,

            На 02 октомври 2022 г. ще се проведат поредните парламентарни избори за 48-то Народно събрание.

  Членовете на Управителния съвет се обръщаме към нашите колеги  от запасното войнство на Р България, да се включим  активно и със своите гласове да допринесем в парламента да влязат най-подготвените, некорумпираните и достойните наши сънародници.

            Сега е моментът запасното войнство да изрази своята позиция и да подкрепи нашите колежки и колеги, с които служихме рамо до рамо в структурите на Въоръжените сили, Министерството на вътрешните работи и службите по сигурността.

  Този парламент трябва да изведе нашата родина от последните места на Европейския съюз. Да се отнесем и с особено уважение  към коалициите и партиите, които са включили в изборните листи  представители на СОСЗР, запасното войнство и независимите граждански организации. Това ще бъде и сериозната предпоставка за професионалното решаване на въпросите /проблемите/, свързани с националната сигурност, отбраната, Въоръжените сили, МВР и службите за сигурност.

            Дълбоко сме убедени, че ние  и  нашите семействата ще допринесем за премахване злокачествения тумор на корупцията от всички структури на държавната администрация.

            Обръщаме се и към нашите съграждани – нека да отидем и със своите гласове да подкрепим нашите съграждани, които ще излъчат правителство с голяма парламентарна подкрепа.

            Уважаеми сънароднички и сънародници, кандидати за народни представители в 48-то Народно събрание, пожелаваме Ви успех в предстоящите парламентарни избори, особено на тези, които поставят интересите на Р България и българския народ, за чиста и свята Република.

                                        България над всичко!

                               От членовете на Управителния съвет на СОСЗР

  01.09.2022 г.

  С о ф и я