Предколедна среща в Пловдив

  • 2021-12-23
  • Автор: Спирдон Спирдонов

  Ген. Явор Матеев се срещна предколедно с военно-патриотични съюзи в Пловдив

  22.12.2021 г.Ген. Явор Матеев се срещна предколедно с военно-патриотични съюзи в Пловдив

   Там бе и ветеранът от Втората световна война г-н Бор Чакъров, който днес навършва 101 години. Всички му пожелаха здраве, късмет и да продължава да е все така борбен и смел.

  Otbrana.com

  В навечерието на Рождество Христово и настъпващата нова 2022 година, на 22 декември командирът на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) генерал-майор Явор Матеев се срещна с представители на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюза на ветераните от войните, Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите и Съюза на парашутистите от Гарнизон Пловдив.

  Представителния военен духов оркестър на СКСО зарадва присъстващите с изпълнението на военни маршове пред Военен клуб – Пловдив, а генерал-майор Матеев ги поздрави за предстоящите празници и им пожела да са здрави, все така инициативни и обичащи родината си.

  На мероприятието присъства и ветеранът от Втората световна война г-н Бор Чакъров, който днес навършва 101 години. Всички му пожелаха здраве, късмет и да продължава да е все така борбен и смел, съобщават от СКСО.