Съобщение - Покана

  • 2019-06-24
  • Автор: СОСЗР- Карлово

  СЪОБЩЕНИЕ  -  ПОКАНА

   

               На 18 юли 2019 г. /четвъртък/, в гр.Карлово, ще се проведат честванията по повод 182-та годишнина от рождението на Васил Левски.

  Общинска организация „Васил Левски” – СОСЗР – Карлово кани колегите от структурите на запасното войнство от цялата страна да се включат в тези чествания.

                На голямата сцена в центъра на Карлово ще имат възможност да се изявят певчески групи, състави и индивидуални изпълнители от нашите съюзни структури.

                Вечерта, преди тържествената заря, шествието на присъстващите съюзни знамена на Общинските и Областни организации ще съпроводи изнасянето от Национален музей „В.Левски” на знамето на Карловския революционен комитет, шито по идея и по заръката на самия Левски, до площада с паметника на великия карловец.

               На площада с паметника, блока на знамената на запасното войнство ще бъде в строя на празничната заря-проверка.

  След заря-проверката, за предварително заявилите и записали са за участие, ще има организирана празнична почерпка /куверт 15 лв./.

               Колегите, които имат желание да бъдат настанени за спане на 18 юли – същото ще е организирано в общежитието на ПГ „Ген.Владимир Заимов” – гр.Сопот, по предварително подадените заявки /цена – 11 лв./.

                Желаещите за участие в честванията – за концерта; за шествието на знамената; за почерпката и за спането, до 15 юли 2019 г. да се свържат с организаторите.

  Заповядайте на 18 юли в Карлово!

   

  Ще Ви очакваме!

  полк.о.з.Антон Мерудийски – 0884 28 72 68

  майор о.з. Стефан Груев – 0887 75 66 70